Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Şirinler Mikro Figür Oyun Seti A 55822

Satış Fiyatı: 599,90 TL %15  İndirimli
İnternet Fiyatı: 509,92 TL
U268680

Kargo Bedava
24 Saatte Kargo

Şirinler Figürler

    “Uslu birer çocuk olursanız, siz de birgün Şirinler'i görebilirsiniz” Şirinler çizgi filminin başlangıcında söylenen bu cümleyi hatırlamayanımız yoktur. Hatta, birgün Şirinler'i göreceğini umut edenlerimiz de oldukça fazladır. Size bir müjdemiz var! Yarım asırlik bir çizgi film klasiği olan Şirinler'i şimdi görme zamanı! Sizi Şirinler'in mikro figürleri ile tanıştıralım. İnşa Edilebilir Smurfs Micro Village serisinden özel tasarlanmış Şirinler figürleri ve şirin mantar evleri, hem Şirinler koleksiyonerlerinin hem de Şirinler hayranı çocukların çok hoşuna gidecek.

      İnşa edilebilir Mikro Korsan Şirin Oyun Seti'nde Korsan Şirin mikro figürü,Korsan Şirin'in salı, Korsan Şirin'in hazine sandığı,Korsan Şirin'in haritası, Korsan Şirin'in küreği ,Mikro Şirinler Köyü'nin bahçe ve deresi bulunmaktadır.

        İnşa edilebilir Zeki Şirin Oyun Seti'nde,Zeki Şirin mikro figürü,Zeki Şirin'in mantar evi,Zeki Şirin'in sihirli ağaç kütüğü,Zeki Şirin'in bahçesi,Zeki Şirin'in sihirli çiçeği bulunmaktadır.Zeki Şirin'in sihirli kütüğü, Zeki Şirin üzerine koyulup sihirli çiçeğe basıldığında onu fırlatmakta ve çocukların oyunlarına neşe katmaktadır.

          İnşa edilebilir Mikro Aşçı Şirin'in Mutfağı Oyun Seti'nde Mikro Aşçı Şirin mikro figürü,Mikro Aşçı Şirin'in mantar mutfağı,Mikro Aşçı Şirin'in çileği,Mikro Aşçı Şirin'in su kuyusu bulunmaktadır.

            İnşa edilebilir Mikro Şirine'nin Mantar Evi Oyun Seti'nde,Şirine mikro figürü Şirine'nin mantar evi,Şirine'nin çiçek bahçesi Şirine'nin çilekleri bulunmaktadır. 

            Yaş: 4+
            Kutu Ölçüleri: 8 x 24 x 14cm

            Modeller:

            Mikro Korsan Şirin Oyun Seti
            Zeki Şirin Oyun Seti
            Aşçı Şirin'in Mutfağı Oyun Seti

            Şirine'nin Mantar Evi Oyun Seti

            Lütfen sipariş aşamasında istemiş olduğunuz ürün modelini "Sipariş Notu" bölümünde bildiriniz.

            Sipariş vermeniz durumunda belirtmiş olduğunuz model tek 1 adet gönderilecektir.