Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Schleich Karavan 42415

Satış Fiyatı: 3.599,90 TL %25  İndirimli
İnternet Fiyatı: 2.699,93 TL
U354720

Kargo Bedava
24 Saatte Kargo

Schleich Ürün Özellikleri

  • Bu kapsamlı oyun seti Schleich'in harika at dünyasının bir parçasıdır. HORSE CLUB dört kız arkadaşının, atlarının, ailelerinin ve arkadaşlarının hikayesini anlatır. Söz konusu macera, dostluk ve atlarla derin bağlılıktır.
  • Set çok kapsamlıdır ve çıkarılabilir çatılı karavanın yanında insan oyuncağı ve kapsamlı bir aksesuar içerir. Katlanabilir masa, hareketli panjurlar ve kapılar, eğilebilir güneş şemsiyesi gibi birçok hareketli eleman vardır. Yastıklar gerçek kumaştandır.
  • Tabii ki karavanda da da gizli bir yer vardır. Karavan pratik olarak sürülebilir ve HORSE CLUB Pick-up ile asılabilir Bu oyun seti 5 yaşından büyük çocuklar için uygundur. Kız çocukları, erkek çocukları ve at severler için Noel veya doğum günü için ideal bir hediyedir. Set renkli ve tematik olarak büyük at avlusu, binicilik kafesi vb. gibi diğer HORSE CLUB ürünlerine uygundur.
  • Figürler detaylara sadık şekilde modellenmiştir, sevgiyle boyanmıştır ve pedagojik olarak değerli, fantezi dolu oyunlar temsil eder. Kaliteli işçilik ve harika bir yüzey tasarımı ile figür figürleri gözlerle ve ellerle yaşayabilirsiniz Schleich oyuncakları ile çocuklar yaratıcı hikayeler düşünmeye teşvik eder, bu nedenle bu oyun seti Schleich ailesinin tüm diğer figürleri ve oyun setleriyle uyumludur ve sınırsız oyun keyfi sağlar
  • Ölçüleri:39 x 16,5 x 23 cm
  • Yaş:5+