Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

LEGO Marvel Kral Namor’un Taht Odası 76213

Satış Fiyatı: 1.099,90 TL %25  İndirimli
İnternet Fiyatı: 824,93 TL
U364718

Kargo Bedava
24 Saatte Kargo

LEGO® Ürün Özellikleri

  • LEGO Marvel Kral Namor’un Taht Odası setinde 7 yaş ve üzeri küçük Süper Kahramanları yaratıcı su altı aksiyonu bekliyor! Black Panther hayranları için denizaltı maceraları; Marvel Studios Black Panther: Wakanda Forever’dan Skirmisher denizaltının bu şık modeli, çocukların kötü karakter Attuma ile savaşırken ateşleyebileceği mermi atıcılara sahiptir. Denizaltının yolculuğunun sonunda, Kral Namor’un Tapınağı’nı ve Kral’ın deniz yosunlarıyla süslenmiş taht odasını keşfedecekler. Bu görev bittiğinde, çocuklar denizaltına döner ve sıradaki çok sayıda su altı macerasından birine daha atılır. Sette havalı silahları ve aksesuarlarıyla Shuri, Attuma ve Kral Namor olmak üzere 3 mini figür bulunur.
  • Shuri’nin Marvel Studios Black Panther: Wakanda Forever filminden Skirmisher denizaltıyı Kral Namor’un Tapınağına götürmesine yardım edin. Attuma saldırırsa atıcılarınızı ateşleyerek onu savuşturun. Denizaltıyı karaya getirin, sonra inanılmaz taht odasında Kral Namor’u selamlayın. Göreviniz bittiğinde denizaltıya dönün ve bir sonraki su altı maceranıza atılın.
  • Black Panther denizaltısı; LEGO Marvel Kral Namor’un Taht Odası, Black Panther hayranlarının hayal güçlerini su altında bir maceraya çıkarır. Marvel karakterleri; Shuri, Attuma ve Kral Namor mini figürleri dahildir. İnşa edilebilen denizaltı ve taht odası, ayrıca deniz yosunu ve balık aksesuarlarına sahiptir. Oynamanın pek çok yolu; Bu 2 parçalı set, çocuklara tapınakta ve denizaltıda sınırsız maceraları keşfederken çok çeşitli oyun olanakları sunar.
  • Yaş Grubu: 7 +
  • Parça Sayısı:355
  • Kutu Ölçüleri: 35,4 x 5,9 x 19,1 cm