Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Clementoni Mekanik Laboratuvarı Vinç Ekipmanları 64440

U320337

  Tükendi!  

Clementoni Özellikleri

  • Mühendislik ve mekaniğin sırlarını keşfetmek için inanılmaz bir Mekanik Laboratuvarı Vinç Ekipmanları seti sizleri bekliyor!
  • Vinç ekipmanları; kirişler, miller ve kasnaklar kullanarak farklı modelleri bir araya getirirken mekaniğin sırlarını keşmetmenizi sağlayan bilimsel bir settir. 250'den fazla parçayla giderek artan zorluk seviyelerine sahip 50 inşaat projesi oluşturabilir ve güçlü mobil teleskopik kollu vinç gibi harika modelleri yeniden oluşturabilirsiniz.
  • Resimli kullanım kılavuzu, 20 modelin montaj aşamaları boyunca kılavuzluk eder ve mühendislik, fizik ve mekaniğin temellerini öğretir. Ayrıca, sonsuz eğlence için setin bileşenlerini kullanarak inşa etmek üzere 30 teknik uygulama ve projeye sahip ek bir kılavuzu özel web sitemizden indirebilirsiniz!
  • Zengin görsellere sahip bilimsel kullanım kılavuzu, mutlak güvenlik çerçevesinde çeşitli montaj aşamaları için çocuklara rehberlik eder.Ürün tasarımı, konsepti, geliştirmesi ve üretim süreçlerinin tamamı İtalya'da gerçekleştirilmiştir.Şanzıman Bileşenleri; kasnak sistemi, düz ve konik dişliler, sonsuz vida ve diferansiyelden oluşmaktadır.
  • Kutu İçeriğindeki parçalar ile yapılabilen bazı mekanik modeller; Dikey platform, Sabit kasnaklı vinç, Lift, Kıskaçlı forklift, Kabinli mobil vinç ve Forklift bunlardan bazılarıdır.Çocukların el becerilerini, zekasını ve yaratıcılığını geliştirmektedir. Ayrıca; bilim, teknoloji, mühendistlik ve matematik alanlarındaki yetenekleri geliştirmek amacıyla oluşturulmuştr. Deneyler sayesinde çocuklar, kendi beceri ve yeteneklerini geliştirerek bilimsel ve teknolojik bilgi birikimlerini artıracaklardır. 8 x 1,5V AA/LR6 Pil ile çalışmaktadır. Piller kutuya dahil değildir.
  • Kutu Ölçüsü: 45,5 x 7,5 x 31,5 cm.
  • Yaş aralığı: 8 +